Intr-un timp scurt, Fabrica de Litere si-a lasat amprenta vesela in multe proiecte de amenjare interioara si semnalistica. Creatiile luminoase vin cu un scop special, acela de a crea o atmosfera placuta in fiecare spatiu in care sunt amplasate si de a pune un zambet pe chipul oricui. De aici si motto-ul #litereladatorie.

Fabrica s-a nascut din necesitatea de a completa un proiect de amenajare, unde s-a cerut o instalatie personalizata de lumina. Avand deja un atelier propriu de productie (Atelier Moldoveanu), realizarea literelor a fost pe cat de facila, pe atat de plina de satisfactii. Ulterior, cuvant cu cuvant, literele au prins viata intr-un proiect independent, unde totul este posibil. Magia rezultatelor noastre vine tocmai din lipsa tiparelor si din implicarea personala. Realizam de la zero orice fel de obiect decorativ, luminat sau nu, exact asa cum ne este cerut.

Am crescut prin munca, pasiune si cuvinte, iar recunoasterea implicarii noastre a venit din includerea in campania Bucurestiul Intreprinzator a Bancii Transilvania, la recomandarea Danei Rogoz.

TOP