Despre noi


10421554_10207395243185086_5285190099622276417_n

 

Fabrica de litere este prima fabrica din Romania in care cuvintele prind viata. La un an de la infiintare, Fabrica si-a lasat deja amprenta in multe proiecte de amenajare interioara si semnalistica. Creatiile luminoase au o “datorie” aparte, aceea de a crea o atmosfera placuta in fiecare spatiu in care sunt amplasate si de a pune un zambet pe chipul oricui, de aici si moto-ul #litere la datorie.

Fabrica de litere a aparut odata cu un proiect de amenajare unde s-au propus acest tip de litere. Avand un atelier propriu de productie (Atelier Moldoveanu-acolo unde iau nastere majoritatea ideilor noastre de design) ne-a fost foarte usor sa le facem, aveam tot ce ne trebuia pentru treaba asta. Ne-a placut foarte mult ce a iesit si am vrut sa mai facem. Mai multe litere, cuvinte, mesaje, culori. Treptat ne-am dat seama ca in Romania nu exista o “fabrica” unde se pot face litere cu lumini si ne-am hotarat sa pornim acest proiect, dedicat special literelor si semnalelor luminoase.

Este minunat ca nu exista tipare, la Fabrica se poate realiza orice, de la litere de 20 cm inaltime pana la litere de 2m, simbolui, obiecte decorative cu si fara lumina.